четвртак, 28. јул 2011.

Kako instalirati Photoshop


Kako instalirati Photoshop - Instalacija Photoshopa

Ne znate kako instalirati Photoshop? Donosimo vam jednostavan vodič kroz instalaciju ovog odličnog programa.

Photoshop je dio Adobeovog CS paketa u kojem se nalaze razni programi vezani uz obradu videa, izrade internetskih stranica i prijeloma novina. Instalacija Photoshopa je vrlo jednostavna i ne zahtijeva puno vremena. Nakon što ste umetnuli instalacijski DVD krenut će instalacija CS paketa.

Prilikom instalcije bit će vam ponuđeno da li želite instalirati cijeli paket ili samo određene dijelove. Kliknite na drugu opciju i odaberite samo one programe koje želite koristiti.



Unesite ključ koji se nalazi na DVD-u ili u instalacijskom folderu programa i spremni ste za instaliranje Photoshopa. U nekim slučajevima prilikom instalacije programa dolazi do greške, odn. program se ne želi instalirati (najčešće ako se program instalira sa USB sticka), u tom slučaju presnimite sadržaj instacije na C disk i ponovno pokrenite instalciju.

Na internetu se nalazi hrpa raznih turitoriala kako raditi u Photoshopu, a najjednostavniji način kako naučiti osnovne stvari je da posjetite Youtube na kojem se može naći stvarno kvalitetnih vodiča i raznih trikova koji će vam pokazati svu raskoš i snagu ovog Programa.

Нема коментара:

Постави коментар